kick-off leiderschapsprogramma

Onlangs begeleidde ik de kick-off sessie van een tweejarig programma voor alle (ruim 40) vrijwilligers met leiderschapsposities bij één van mijn internationale opdrachtgevers.

Hoe verbind ik het totale leiderschap van mijn organisatie aan onze gezamenlijke strategie? En wat is er voor nodig om tot de juiste acties te komen om de strategie tot werkelijkheid te maken? Hoe versterken we elkaar vanuit onze verschillende leiderschapsrollen? Over deze en andere vragen ging deze kick-off van een tweejarig leiderschapsprogramma.

Het werd een inspirerende middag waarin de verschillende rollen werden verduidelijkt en onderzocht werd hoe de verschillende rollen elkaar kunnen versterken. In het tweede deel van de middag werd de nieuwe strategie voor de komende vier jaar onthuld en besproken werd wat er nodig is om deze strategie om te zetten in acties en resultaten, Tot slot ging iedereen middels een aantal speeddate-sessies onderzoekend in gesprek over de vraag wat hij tussen nu en twee jaar wil bereiken, zowel voor zichzelf als voor de organisatie.

Tijdens de bijeenkomst gebruikte ik verschillende energizers, filmpjes en muziek om voor een goede ondergrond en energie tijdens de workshop te zorgen. Het afsluitende filmpje deel ik graag met de lezers van mijn website: filmpje ‘de impact van kleine acties’

De volgende sessie vindt begin november plaats.