werk

waar wil je naar toe met jouw organisatie?
en wat is er nodig om daar te komen?

De antwoorden van mijn opdrachtgever op deze vragen vormen mijn vertrekpunt. Ik ben onderzoekend en nieuwsgierig en wil weten wat jouw bedrijf of organisatie uniek maakt. Vervolgens kijk ik wat ik vanuit mijn expertise aan dat succes kan bijdragen.

Als specialist op het terrein van performance management train ik al jarenlang leidinggevenden (en medewerkers) in het voorbereiden en voeren van beoordelings-, plannings- en functioneringsgesprekken. Dit doe ik vanuit een eigen doorontwikkelde visie en methodiek, waarbij de teamdoelstellingen centraal staan.

Zoek je een professionele partner die leidinggevenden en medewerkers graag uitdaagt om de verbinding te zoeken tussen organisatiedoelen en de persoonlijke wensen en ambities van de medewerkers? Dan kom ik graag met je in gesprek. Mijn overtuiging is namelijk dat langs die weg werkelijk ‘engagement’ ontstaat, waardoor medewerkers vanuit hun kwaliteiten en passie een bijdrage leveren aan het succes van de organisatie.

Ook als het even niet loopt zoals je wou willen kun je een beroep op me doen. Sinds de start van mijn bedrijf werd ik met enige regelmaat gevraagd om als facilitator op te treden bij lastige situaties en/of conflicten. Begin 2023 besloot ik de opleiding tot erkend MfN-mediator te volgen en in oktober 2023 rondde ik deze met succes af.