zinvolle jaargesprekken

een training voor leidinggevenden

Hoe voer ik de verplichte jaarlijkse plannings- en beoordelingsgesprekken op zo’n manier dat ik er het hele jaar plezier van heb? Vanuit deze vraag die bij veel leidinggevenden leeft, ontwikkelde ik de training zinvolle jaargesprekken.
Ervaar je de jaargesprekken die je als leidinggevende met medewerkers voert als een verplicht jaarlijks ritueel, waar je zelf geen energie van krijgt? Dan levert deze training je veel op!
Het rendement van de gesprekken gaat namelijk met sprongen vooruit als je de teamdoelstellingen als basis gebruikt voor deze gesprekken.
In deze training maak je kennis met de vier basisprincipes van zinvolle jaargesprekken. Je past dit meteen toe op je eigen team om zo meer rendement uit de gesprekken te halen.
Deze training is zowel als maatwerk incompany traject als in de vorm van een open inschrijving beschikbaar.

het jaargesprek wordt na deze training weer een zinvol én leuk instrument voor de leidinggevende

resultaat

Na het volgen van deze training:

  • gebruik je de jaargesprekken om een solide basis te leggen voor het komende jaar, waarin je samen met je teamleden gaat werken aan klinkende teamresultaten
  • weet je hoe je de jaargesprekken kunt integreren in je dagelijkse manier van leidinggeven
  • ken je onze verrassend simpele manier om feedback te geven vanuit de leidinggevende positie. Toekomstgericht en zonder oordeel, waardoor je makkelijker met je medewerkers kunt spreken over gedrag
  • kun je de vier basisprincipes van zinvolle jaargesprekken toepassen bij het voeren van gesprekken met je medewerkers
  • ben je als leidinggevende zelf minder tijd kwijt aan de jaargesprekken, en de medewerkers meer (maar die tijd verdient zich gedurende het jaar vanzelf terug)

over de training

In twee dagdelen leer je hoe je de jaargesprekken met medewerkers kunt voorbereiden en voeren op een manier waardoor je meer uit je team haalt en de medewerkers met meer plezier hun bijdrage aan het succes van de organisatie leveren.

Als je de tips die wij in de training geven op je eigen manier gaat toepassen, beloven wij jaargesprekken met: meer rendement, minder tijd, meer energie.

De investering: € 525,- (vrijgesteld van BTW)
Voor dit bedrag ontvang je:

  • training van twee dagdelen
  • drie maanden online follow-up
  • reader zinvolle jaargesprekken

meer informatie

Deze training van twee dagdelen is gebaseerd op de vier basisprincipes voor zinvolle en effectieve jaargesprekken, die ik ontdekte door in de afgelopen jaren duizenden leidinggevenden in de profit en non-profit sector te trainen. De training bestaat uit een afwisseling van korte inleidingen, toepassingsgerichte oefeningen, uitwisseling met collega-leidinggevenden en illustratieve filmfragmenten.

Als vervolg op de training ontvang je gedurende drie maanden online follow-up, in de vorm van korte opdrachten die je helpen het geleerde ook echt te gaan toepassen.

incompany trajecten

Voor o.a. OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam), RTL, ING, Bruynzeel Keukens, Cito Benelux, meerdere universiteiten, Politie Nederland, Mediq, Sint Franciscus Gasthuis en de Koninklijke Bibliotheek ontwikkelden wij trainingstrajecten op maat voor leidinggevenden en medewerkers.

Onder het motto ‘personeelsgesprekken die geen tijd kosten, maar opleveren’ trainden wij duizenden leidinggevenden en medewerkers in het voorbereiden en voeren van deze gesprekken. Ik werk graag met klanten die de jaargesprekken willen gebruiken om elke medewerker maximaal te laten bijdragen aan de strategische uitdagingen van de organisatie.

begrip creëren voor teamdoelstellingen op drie niveau’s was een eye-opener, dat ga ik zeker gebruiken