bureau

Als trainer en coach help ik leidinggevenden om meer uit hun team te halen. Dit doe ik op mijn eigen-wijze: to the point en resultaatgericht.

Nieuw samengestelde (management)teams geef ik een vliegende start en stagnerende teams weet ik weer vlot te trekken.

Zoek je een trainer die met leidinggevende gaat kijken hoe ze plannings-, coachings- en beoordelingsgesprekken kunnen gebruiken als basis voor de aansturing van hun team? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen met mijn team breng ik de plannings- en beoordelingscyclus weer terug tot de essentie: alle teamleden motiveren om vanuit hun kracht en talenten een bijdrage te leveren aan het realiseren van de teamdoelstellingen.

In 2002 startte ik mijn trainingsbureau. Sindsdien werk ik als zelfstandig ondernemer intensief samen met een professioneel netwerk van trainers, acteurs en adviseurs. Stuk voor stuk uniek in hun soort.

Mijn bureau kent een vaste en steeds groeiende kring van tevreden opdrachtgevers, voornamelijk grote en middelgrote bedrijven, universiteiten, gemeenten en zorginstellingen.

Vanaf de start heb ik er bewust voor gekozen om voor een grote verscheidenheid aan bedrijven en instellingen actief te zijn. Mijn focus ligt steeds op de vraag  ‘wat kan ik voor mijn klanten betekenen zodat hun medewerkers met meer plezier en passie tot betere resultaten komen?’. Rondom dit vraagstuk ontwikkelde ik veel eigen inhoud, instrumenten en werkvormen. Door dit toe te passen op een grote diversiteit aan teams, word ik steeds beter in mijn werk. Een opdrachtgever zei eens tegen mij: ‘je hebt eigenlijk een prachtig beroep – je laat je betalen voor je eigen expertise-ontwikkeling’. Ik reageerde met een welgemeend dankjewel.