Eric den Heijer

Sinds de start van mijn trainingsbureau in 2002 trainde ik duizenden leidinggevenden in het sturen op teamdoelstellingen en werkte met vele operationele- en management-teams. Zowel in de profit- als non-profit sector. Daarvoor werkte ik onder andere tien jaar bij ING en vijf jaar bij een instelling voor tweede-kans-volwasseneneducatie.

Ik werk altijd met het resultaat voor ogen. Samen met mijn opdrachtgever en deelnemers onderzoek ik vervolgens wat er nodig is om dat resultaat te bereiken.
 Daarbij pak ik bij voorkeur de grote dingen aan. De zaken die er toe doen. En vertaal deze in kleine, concrete stappen. Stap voor stap, samen met jou.

Ik hou van afwisseling en werk net zo makkelijk met directieteams als met een groep leidinggevenden op de werkvloer van een fabriek. Zowel wetenschappers en medisch specialisten als een teamleider van een IT-afdeling weet ik voor me te winnen.

Deelnemers omschrijven mijn manier van werken als kort en krachtig, concreet en praktisch toepasbaar. Confronterend waar nodig, en altijd vanuit een basis van respect. Ik werk vanuit passie en plezier en bied deelnemers een heldere structuur & duidelijke kaders, zodat er daadwerkelijk ruimte ontstaat voor een constructieve dialoog.

Mijn talent is ‘anders kijken’. Eén van mijn favoriete spreuken is niet voor niets al jaren:

‘als je niet anders gaat kijken, verandert er niets’.