leg de bal bij de medewerker!

Tijdens de Meester in je Werkweek van het A+O Fonds Gemeenten (9 tot 13 november) over vakmanschap, ontwikkeling en employability, verzorg ik een aantal interactieve workshops voor leidinggevenden. Met als titel: Aan de slag met ontwikkeling? Leg de bal bij de medewerker!

Gemeenten kunnen zich hier voor inschrijven op de website van de Meester in je Werkweek: volgeboekt

Deze workshop zet leidinggevenden aan het denken gezet over vragen als: wat moet ik wel en vooral niet doen om te stimuleren dat mijn medewerkers actief aan de slag gaan met hun eigen ontwikkeling? In welke zone voer ik doorgaans de (jaar)gesprekken met mijn medewerkers: de comfort-, learning- of panic/magic zone? Je verlaat de workshop met nieuwe inzichten en praktische tips waardoor je ongetwijfeld anders tegen het onderdeel ‘ontwikkeling’ van de jaargesprekken aan zult kijken.