nieuwjaarswens 2017

Sommige dagen gaan ongemerkt voorbij. Andere dagen blijven lang in je herinnering hangen. Als trainer ga ik er altijd voor dat een workshop of training tot die laatste categorie behoort. Want een ‘leuke dag hebben’ is iets anders dan dat er iets in je is aangeraakt dat nog lang doorwerkt. Dat je aan het denken zet.

Afgelopen jaar was voor mij zo’n jaar waarin ik zelf aan het denken ben gezet. Door een aantal gebeurtenissen in mijn prive-leven en goede gesprekken die ik daarover voerde met dierbare vrienden en collega’s. Met keuzes en acties als gevolg. Zo ontdekte ik dat al mijn professionele werk zich in essentie op de volgende vraag richt: hoe kunnen wij binnen ons team (of organisatie) vanuit passie en plezier werken aan het verbeteren van onze resultaten? En alleen al door expliciet uit te spreken dat ik erin geloof dat vanuit passie en plezier de beste resultaten behaald worden, ontstonden er mooie gesprekken met mijn deelnemers. Daar ga ik dus komend jaar mee door.

Hoeveel passie en plezier is er al in jouw (management)team? En hebben jullie scherp welke resultaten jullie in 2017 willen halen? Voel je de opwinding al om daar een bijdrage aan te gaan leveren komend jaar? Of moet je nog een beetje warmdraaien? Weet dat ik ook het komende jaar klaar sta om jullie bij deze vraagstukken te ondersteunen.

ik wens mijn opdrachtgevers, deelnemers, collega’s en bezoekers van mijn website een opwindend en verbindend 2017