Meester in je Werk week 2016 – A+O fonds Gemeenten

update 12/11/2016: gemiddeld 2,6 (van 5) sterren voor het laatst gevoerde jaargesprek

In de voorbereidende vragenlijst geven de 46 medewerkers die volgende week deelnemen aan de workshop ‘Regie over je eigen jaargesprek’ omgerekend naar een rapportcijfer een 5,2 voor hun laatst gevoerde jaargesprek. Dat kan beter!
Na volgende week schrijf ik een uitgebreider artikel over deze en andere uitkomsten van de vragenlijst, aangevuld met de belangrijkste tips die ik aan de medewerkers ga geven over hoe ze zelf dit rapportcijfer omhoog kunnen krijgen. Zowel voor hun eigen jaargesprek als dat van hun teamleden.

over de workshop

Onder de titel ‘Regie over je eigen jaargesprek‘ kunnen medewerkers deelnemen aan een interactieve workshop van twee uur.

Na het succes van de workshop ‘Leg de bal bij de medewerker’ in 2015, verzorgt mijn trainingsbureau ook dit jaar weer een workshop tijdens de tweede editie van de Meester in je Werk Week voor medewerkers bij Nederlandse gemeenten.

Elk jaar voer je met je leidinggevende een gesprek over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Een gesprek tussen jou en je leidinggevende waarin wederzijdse verwachtingen worden uitgewisseld. En waarin concrete afspraken voor het komende jaar worden gemaakt.
Wat kun je verwachten van het jaargesprek en hoe bereid je je als medewerker zo goed mogelijk op dit gesprek voor? Je verlaat de workshop met nieuwe inzichten en praktische tips waardoor je ongetwijfeld anders tegen jouw rol tijdens het jaargesprek aan zult kijken.

een greep uit het programma

  • oefening ‘de lijn’: welke positie neem jij meestal in tijdens het jaargesprek?
  • vier manieren om met een probleem om te gaan
  • hoe bereid je je als medewerker zo goed mogelijk voor op het gesprek?
  • hoe zorg je dat wat jij wilt zeggen ook gehoord word door je leidinggevende?
  • hoe zorg je dat je met duidelijke afspraken het gesprek verlaat?

meer informatie

  • lees hier wat eerdere deelnemers van deze workshop vonden: reacties deelnemers
  • werk je bij een gemeente in Nederland: klik hier
  • is deze workshop ook interessant voor jouw organisatie, maar werk je niet bij een gemeente: bel of mail me voor een passend aanbod.

workshops volgeboekt

Alle workshops tijdens de Meester in je Werk Week 2016 zijn volgeboekt. Wil je toch nog zo’n workshop voor jouw organisatie boeken? Neem dan contact op en we gaan op zoek naar een passende oplossing.

Geef een antwoord

vijf + 17 =